Tent en Tentdoek Impregneren met Nano Coatings

Het impregneren van een tent en tentdoek kan gemakkelijk worden gedaan met de juiste producten. Een tent moet goed worden geĂŻmpregneerd om hem te beschermen tegen barre weersomstandigheden en hem vrij te houden van schimmel en meeldauw die na verloop van tijd schade kunnen veroorzaken, zodat hij klaar is voor alles wat moeder natuur hem toewerpt.

Hiervoor moet een impregneermiddel - een waterafstotende spray op nano basis - worden gebruikt. Er gaat niets boven kamperen in je eigen tent, of het nu gaat om een reis door het land, een weekendje weg of een langer verblijf in de natuur, en deze verantwoordelijkheid om je tent water- en weerbestendig te houden door hem te impregneren kan je nu op je nemen!

Hierom zou je jouw tent en tentdoek moeten impregneren met nano coating

Tent en Tentdoek Impregneren met Nano CoatingsTenten kunnen duurzamer worden gemaakt door ze te impregneren met een impregneermiddel, waardoor de stof en de naden beter bestand zijn tegen slijtage gedurende langere tijd. Om te voorkomen dat vocht binnensijpelt tijdens regenachtige dagen of door condensatie op de binnenwanden, is het waterdicht maken van uw tent een must voor meer comfort tijdens het kamperen.

Een geïmpregneerde tent is ook gemakkelijker schoon te maken omdat vuil minder snel blijft plakken en modder zonder problemen kan worden weggeveegd. Regelmatig impregneren van de tent verhoogt de doorverkoopwaarde van je tent als u hem later besluit te verkopen, omdat hij langer meegaat, minder scheuren vertoont en zo goed als nieuw kan worden verkocht.

Nano coating gebruiken voor je tent en tentdoek

Nu je weet waarom je jouw tent moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermde tent.

Tent impregneren

  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je tent eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om je tent te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Bloedvlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.