Textiel Imprengeren met Nano Coatings

Textiel en water gaan niet goed samen, maar in een zeeklimaat als het onze is het te verwachten dat men in contact komt met een behoorlijke hoeveelheid vocht. Gelukkig kan textiel worden geĂŻmpregneerd om het waterdicht te maken en te beschermen tegen UV-straling en vuil, waardoor het langer mooi blijft.

In deze gids komt u alles te weten over de verschillende textielimpregneermiddelen die verkrijgbaar zijn en hoe ze gemakkelijk kunnen worden toegepast.

Hierom zou je jouw textiel moeten impregneren met nano coating

Textiel impregneren met nano coatingsHet impregneren van textiel kan veel voordelen opleveren. Met weinig moeite wordt een transparante laag over de stof aangebracht, waardoor het belangrijk is het juiste product te kiezen en het correct aan te brengen.

Voordelen van het impregneren van uw textiel zijn de bescherming tegen vocht en vuil, een langere levensduur van het textiel, het gemakkelijker reinigen van bepaalde stoffen en het blokkeren van UV-stralen, waardoor de kleur van uw textiel langer levendig blijft. Dit alles kan worden bereikt door uw textiel te impregneren.

Nano coating gebruiken voor je textiel

Nu je weet waarom je jouw textiel moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermd textiel.


Textiel impregneren
  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je textiel eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om je textiel te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Schutting impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.