Tomatensaus vlekken verwijderen

Je kan in deze blog postĀ snel alle producten bestellen die gemakkelijk tomatensaus vlekken verwijderen en de meest effectieve reinigingsmethoden vinden voor verschillende oppervlakken om deze rode vlekken te verwijderen als ze op uw kleding, stoffen meubels of vloeren zijn gekomen.Ā 

Nanocoating.nl heeft allesĀ om tomatensaus vlekken te verwijderen uit je kleding

Tomatensaus vlekken verwijderenTomatensaus vlekken kunnen hardnekkig zijn door de tannine in tomaten. Het verwijderen van tomatensaus, soep of sap uit witte kleding, evenals ingedroogde tomatenvlekken, kan bijzonder moeilijk zijn. Het per ongeluk morsen van pasta of soep is natuurlijk vervelend, gelukkig is er een gemakkelijke oplossing. Er zijn echter enkele nuttige tips om deze lastige tomatenvlekken aan te pakken en je favoriete shirt in een mum van tijd weer schoon te krijgen.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, tomatensaus vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om tomatensaus vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snelĀ tomatensaus uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de tomatensaus vlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om tomatensaus vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.