Vetvlekken verwijderen

Van tijd tot tijd morst iedereen: olie spettert tijdens het koken, sauzen komen op kleren of banken terecht. Wat is de beste manier om van die vetvlekken af te komen? In deze blogpost kan je alles lezen over hoe je dat doet met de producten van Nanocoating.nl. Snel, effectief en goedkoop!

Nanocoating.nl heeft alles om vetvlekken te verwijderen uit je kleding

Vetvlekken verwijderenMet onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, vetvlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om vetvlekken uit kleding te halen. Gebruik onderstaande stappen om snel en effectief vetvlekken te verwijderen uit je kleding.

Zo verwijder je snel vetvlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de vetvlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om vetvlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Mascara vlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.