Zo krijg je vlekken uit je bank

We hebben allemaal wel eens van die momenten dat we iets op onze bank morsen. Het is gemakkelijk om je gefrustreerd te voelen en te denken dat de situatie hopeloos is, maar met de juiste stappen krijg je die vervelende vlekken in een mum van tijd uit je bank! Dus, zo krijg je vlekken uit je bank.

Nanocoating.nl heeft alles om vlekken te verwijderen uit je bank

Vlekken uit bank verwijderenWat voor soort vlek je ook hebt, raak nog niet in paniek - er zijn genoeg manieren om die vervelende vlekken te verwijderen zonder professionele hulp in te schakelen of helemaal nieuwe meubels te kopen.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, vlekken uit je bank verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om vlekken uit je bank te halen.

Zo verwijder je snel vlekken uit je bank

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat je bank niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om vlekken uit je bank te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je bank met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Verf uit kleding verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.