Jouw vloerbedekking schoomaken was nog nooit zo eenvoudig

Heb je vloerbedekking in huis en wil je deze grondig schoonmaken en fris laten ruiken? Dan is de NC Textielreiniger van Nanocoating.nl de perfecte oplossing voor jou! In dit artikel leggen we je uit hoe jij jouw vloerbedekking gemakkelijk en effectief kunt schoonmaken met deze geweldige reiniger.

De uitdaging van schone vloerbedekking

Vloerbedekking schoonmakenVloerbedekking is een populaire keuze voor veel huishoudens vanwege de comfortabele en warme uitstraling die het biedt. Echter, vloerbedekking kan ook snel vuil worden, vooral in drukke huishoudens met kinderen en huisdieren. Stof, vuil, vlekken en geurtjes kunnen zich ophopen en het schoonmaken van vloerbedekking kan een uitdaging zijn.

Waarom kiezen voor NC Textielreiniger?

De NC Textielreiniger van Nanocoating.nl is speciaal ontwikkeld om vloerbedekking grondig te reinigen en weer als nieuw te laten uitzien. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor NC Textielreiniger:

 • Diepe reiniging: NC Textielreiniger dringt diep door in de vezels van de vloerbedekking om vuil en vlekken effectief te verwijderen.
 • Geurverwijdering: Het product neutraliseert ongewenste geurtjes, waardoor je vloerbedekking weer fris ruikt.
 • Makkelijk in gebruik: NC Textielreiniger is eenvoudig aan te brengen en vereist geen ingewikkelde schoonmaakprocedures.

Hoe gebruik je NC Textielreiniger?

Het schoonmaken van vloerbedekking met NC Textielreiniger is een eenvoudig proces dat je zelf kunt uitvoeren. Volg deze stappen:

 1. Voorbereiding: Verwijder losliggend vuil en stof door de vloerbedekking grondig te stofzuigen.
 2. Test op een onopvallende plek: Voordat je begint, test je de NC Textielreiniger op een klein, onopvallend deel van de vloerbedekking om te controleren of er geen verkleuring optreedt.
 3. Reinig de vloerbedekking: Schud de fles goed en breng de NC Textielreiniger aan op de vloerbedekking. Gebruik een schone, vochtige doek of een zachte borstel om het product in de vezels te wrijven.
 4. Laat het product even inwerken: Laat de NC Textielreiniger enkele minuten inwerken zodat het vuil en de vlekken kunnen worden losgemaakt.
 5. Afnemen: Neem de vloerbedekking af met een schone doek of spons. Herhaal deze stap indien nodig voor hardnekkige vlekken.
 6. Laat drogen: Laat de vloerbedekking volledig drogen voordat je er weer op loopt. Dit zorgt ervoor dat het product zijn werk kan doen.

Regelmatig onderhoud

Om je vloerbedekking in optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Hier zijn enkele tips:

 • Stofzuigen: Stofzuig je vloerbedekking minstens één keer per week om vuil en stof te verwijderen.
 • Directe vlekkenverwijdering: Behandel verse vlekken onmiddellijk om te voorkomen dat ze in de vloerbedekking trekken.
 • Periodieke reiniging: Gebruik NC Textielreiniger om je vloerbedekking om de zoveel tijd een diepe reiniging te geven.

Met de NC Textielreiniger van Nanocoating.nl kun jij jouw vloerbedekking eenvoudig schoonmaken en in topconditie houden. Zo blijft je huis fris en je vloerbedekking als nieuw!

Wil je minder schoonmaken of het schoonmaken vereenvoudigen? Gebruik dan onze NC Nano coating voor textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.