Vloerkleed schoonmaken, reinigen doe je met deze tips

Ben je van plan je tapijt of vloerkleed binnenkort een goede schoonmaakbeurt te geven? In dit artikel vind je alle informatie om aan de slag te gaan. We geven tips voor het gebruik van een krachtige nanoreiniger en instructies voor het reinigen van hardnekkige vlekken. Met deze nuttige tips wordt het veel eenvoudiger om je vloerkleden en tapijt fris te houden!

Nanocoating.nl heeft alles om je vloerkleed schoon te maken en deze lang schoon te houden

Vloerkleed schoonmakenBijna alle vlekken op vloerkleden worden veroorzaakt door dagelijks gebruik - van mensen die vuil op hun schoenen opsporen tot een per ongeluk gemorst glas rode wijn. Ook haren en vachten van huisdieren kunnen moeilijk te verwijderen zijn met een stofzuiger, waardoor een stoomreiniger met speciale reinigingsmiddelen van onschatbare waarde is. Voor gebruik moet je het vloerkleed eerst grondig stofzuigen om zich te ontdoen van levende huisstofmijten of andere deeltjes die moeilijk op te ruimen zijn. Dit maakt het voor de onze nanoreiniger voor textiel gemakkelijker om alle hardnekkige plekken te bereiken.

Zo ga je te werk bij het schoonmaken van je vloerkleed

  1. Voordat je jouw vloerkleed reinigt, moet je het eerst stofzuigen.
  2. Als er kleine vlekken op in je vloerkleed zitten, kunnen deze worden verwijderd met onze NC Textielreiniger.
  3. Spuit de NC Textielreiniger op de vlekken en laat enkele minuten inwerken.
  4. Boen eventueel met een witte pad om het effect te versnellen.
  5. Herhaal als je denkt dat het nog een keer nodig is tot je vloerkleed schoon is.
  6. Bescherm vervolgens je vloerkleed met NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Autoruiten schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.