Vlonders schoonmaken

Vlonders schoonmakenVlonders zijn een geweldige manier om waarde en stijl toe te voegen aan de buitenruimte, maar ze moeten regelmatig worden gereinigd om er op hun best uit te zien. Vlonders schoonmaken is een eenvoudig klusje dat jezelf kan doen. Nanocoating.nl biedt een gespecialiseerd assortiment van reinigers en coatings die kunnen helpen om jouw vlonders er fris en aantrekkelijk uit te laten zien. Onze producten zijn ontworpen met het oog op diepe reiniging, waardoor ze effectief vuil, algen, schimmel en andere vlekken van het oppervlak van houten terrassen kunnen verwijderen. De beschermende laag die deze producten achterlaten helpt ook om te beschermen tegen verdere vlekken en vervaging na verloop van tijd. Door het assortiment terrasreinigers van Nanocoating.nl regelmatig te gebruiken, kunt je ervoor zorgen dat jouw buitenruimte er jarenlang op zijn best uitziet!

Nanocoating.nl heeft alles om je vlonders schoon te maken en te beschermen

Het reinigen van jouw vlonders met NC Houtreiniger is eenvoudig en ongecompliceerd. Veeg eerst al het losse vuil van het houtoppervlak voordat je onze reiniger aan de slag gaat. Breng het aan met een kwast met vloeiende bewegingen over het hout om vuil en aanslag effectief te verwijderen en spoel het daarna af met water. Wij raden aan daarna de NC Nano coating voor hout aan te brengen om ervoor te zorgen dat jouw terras er langer op zijn best uitziet. je kunt ook af en toe een hogedrukreiniger gebruiken om jouw vlonders grondig te reinigen als dat nodig is - vergeet alleen niet de druk laag te houden om het houtoppervlak niet te beschadigen!

Zo maak jij jouw vlonders schoon en bescherm je het

Test altijd eerst even de NC Houtreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het hout niet aantast. Test een stukje door het in te sprayen en 5 minuten in te laten trekken. Maak het vervolgens schoon met water en een droge doek. Verwijderen zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen:

  1. Start met een klein proefvlak om een idee te krijgen van het resultaat en toepasbaarheid / verbruik. 
  2. NC Houtreiniger onverdund aanbrengen met een lagedrukspuit, sprayflacon of zachte borstel. 
  3. Laat 10 - 15 minuten laten inwerken op de ondergrond. Eventueel beetje extra helpen boeien met een witte pad.
  4. De ondergrond goed afspoelen met voldoende warm water onder gepaste druk. Dus bij zachte poreuze houtsoorten een lage druk om schade te voorkomen. Het is allemaal vrij logisch.  
  5. Herhaal eventueel de procedure.
  6. Bescherm vervolgens je hout met de NC Nano coating voor Hout.
  7. Schudden voor gebruik.
  8. Breng NC Nano Coating voor Hout gelijkmatig aan met een viltroller, blokkwast of lagedrukspuit.
  9. Breng bij sterk zuigende ondergronden nat-in-nat een tweede laag aan.
  10. Verwijder overtollige coating direct na aanbrengen. Na 3 uur is het hout stofdroog en na ca. 24 uur volledig doorgedroogd.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Hardhout schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.