Waterdicht maken van je motorkleding met coating

Ben je een gepassioneerde motorrijder en wil je ervoor zorgen dat je tijdens al je ritten beschermd bent tegen de elementen? Met de NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun jij je motorkleding waterdicht maken en voorkomen dat regen en vocht je rit bederven. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Waarom jij je motorkleding waterdicht moet maken

Het waterdicht maken van je motorkleding met NC Nano Coating voor Textiel biedt meerdere voordelen:

  • Bescherming tegen regen: De nano coating vormt een waterdichte laag die voorkomt dat regenwater in je kleding doordringt.
  • Comfortabel rijden: Met waterdichte motorkleding kun je zelfs tijdens regenachtig weer comfortabel en droog blijven.
  • Veiligheid: Droge kleding draagt bij aan je veiligheid op de weg door te voorkomen dat je afgeleid raakt door nattigheid.

Hoe jij je motorkleding waterdicht maakt met NC Nano coating textiel

Waterdicht maken van je motorkleding met coatingJe kunt je motorkleding eenvoudig waterdicht maken met NC Nano Coating voor Textiel door de volgende stappen te volgen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je motorkleding schoon en droog is voordat je begint. Reinig het met onze krachtige nanoreiniger, NC Textielreiniger.
  2. Spuit gelijkmatig: Schud de fles met de nano coating goed en spuit het gelijkmatig over het oppervlak van je motorkleding.
  3. Uitsmeren: Gebruik een schone, niet-pluizende doek om de coating gelijkmatig te verdelen en ervoor te zorgen dat elk deel van je kledingstuk bedekt is.
  4. Drogen: Laat je motorkleding volledig drogen voordat je de weg op gaat, zodat de coating zijn maximale waterdichtheid kan bieden.

Onderhoud en herhaling

Na het waterdicht maken van je motorkleding met NC Nano Coating, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Volg de wasinstructies op het kledinglabel en vermijd agressieve reinigingsmiddelen die de coating kunnen aantasten. Als je merkt dat de waterdichtheid afneemt, kun je de coating herhalen om de bescherming te vernieuwen. Zo blijf je veilig en droog tijdens al je motoravonturen.

Geniet van droge motorritten

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je van droge motorritten genieten, zelfs als de weersomstandigheden tegenzitten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over doorweekte kleding of oncomfortabele ritten. Waterdicht maken was nog nooit zo eenvoudig. Bescherm jezelf en impregneer je motorkleding vandaag nog voor veilige en plezierige ritten!

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.