Waterdicht maken van je paardendeken met coating

Als paardenliefhebber wil je natuurlijk het beste voor je viervoeter, inclusief een droge en comfortabele paardendeken. Met de NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun jij de deken waterdicht maken en ervoor zorgen dat je paard droog blijft, zelfs tijdens regenachtige dagen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Waarom jij je paardendeken waterdicht moet maken

Waterdicht maken van je paardendeken met coatingHet waterdicht maken van de paardendeken met NC Nano Coating voor Textiel biedt meerdere voordelen:

  • Bescherming tegen regen: De nano coating vormt een waterdichte laag die voorkomt dat regenwater in de deken trekt.
  • Comfort voor je paard: Met een droge deken blijft je paard warm en comfortabel, zelfs bij slecht weer.
  • Langer meegaan van de deken: De coating beschermt de deken tegen vocht en slijtage, wat de levensduur verlengt.

Hoe jij je paardendeken waterdicht maakt met NC Nano coating voor textiel

Je kunt de paardendeken eenvoudig waterdicht maken met NC Nano Coating voor Textiel door de volgende stappen te volgen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de deken schoon en droog is voordat je begint. Verwijder eventuele vuilresten en laat de deken goed luchten. Reinig het met onze krachtige nanoreiniger, NC Textielreiniger.
  2. Spuit gelijkmatig: Schud de fles met de nano coating goed en spuit het gelijkmatig over het oppervlak van de paardendeken.
  3. Uitsmeren: Gebruik een schone, niet-pluizende doek om de coating gelijkmatig te verdelen en ervoor te zorgen dat elk deel van de deken bedekt is.
  4. Drogen: Laat de paardendeken volledig drogen voordat je hem weer op je paard legt, zodat de coating zijn maximale waterdichtheid kan bieden.

Onderhoud en herhaling

Na het waterdicht maken van de paardendeken met NC Nano Coating, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Controleer regelmatig of de waterdichtheid nog optimaal is. Als je merkt dat de deken vocht begint door te laten, kun je de coating herhalen om de bescherming te vernieuwen. Zo blijft je paard altijd comfortabel en droog, ongeacht het weer.

Geef je paard het beste

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je je paard het beste bieden door de paardendeken waterdicht te maken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een natte en oncomfortabele deken. Waterdicht maken was nog nooit zo eenvoudig. Zorg voor het welzijn van je paard en impregneer de paardendeken vandaag nog voor droge en gelukkige dagen!

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.