Waterdicht maken van je parasol met coating

Ben jij het beu om je buitenfeesten te laten verpesten door onverwachte regenbuien? Of wil je gewoon genieten van schaduw en bescherming tegen de zon onder je parasol, zelfs als het regent? Met de NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun jij je parasol waterdicht maken en het hele jaar door profiteren van een droge en comfortabele buitenruimte. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Waarom jij je parasol waterdicht moet maken

Het waterdicht maken van je parasol met NC Nano Coating voor Textiel biedt meerdere voordelen:

  • Bescherming tegen regen: De nano coating vormt een waterdichte laag die voorkomt dat regenwater je buitenruimte bereikt.
  • Langer genieten: Je kunt je terras of tuin langer gebruiken, zelfs als het weer niet helemaal meewerkt.
  • Behoud van parasolkwaliteit: De coating beschermt de stof van je parasol tegen vocht en voorkomt schimmelvorming.

Hoe jij je parasol waterdicht maakt met NC Nano coating voor textiel

Waterdicht maken van je parasol met coatingJe kunt je parasol eenvoudig waterdicht maken met NC Nano Coating voor Textiel door de volgende stappen te volgen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je parasol schoon en droog is voordat je begint. Verwijder vuil en stof en laat de parasol goed drogen. Reinig het met onze krachtige nanoreiniger, NC Textielreiniger.
  2. Spuit gelijkmatig: Schud de fles met de nano coating goed en spuit het gelijkmatig over het parasoldoek.
  3. Uitsmeren: Gebruik een schone, niet-pluizende doek om de coating gelijkmatig te verdelen en ervoor te zorgen dat elk deel van de parasol bedekt is.
  4. Drogen: Laat de parasol volledig drogen voordat je hem weer opent of gebruikt, zodat de coating zijn maximale waterdichtheid kan bieden.

Onderhoud en herhaling

Na het waterdicht maken van je parasol met NC Nano Coating, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Als je parasol vuil wordt, reinig hem dan met een zachte borstel of doek en mild schoonmaakmiddel. Controleer regelmatig of de waterdichtheid  nog intact is. Als je merkt dat de parasol water begint door te laten, kun je de coating herhalen om de bescherming te vernieuwen. Zo geniet je het hele jaar door van je buitenruimte.

Geniet van een droge buitenruimte

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je eindelijk genieten van een droge buitenruimte, zelfs op regenachtige dagen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over natte stoelen, tafels of feestjes die in het water vallen. Waterdicht maken was nog nooit zo eenvoudig. Verbeter je buitenleven en impregneer je parasol vandaag nog voor comfort en bescherming!

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.