Waterdicht maken van je softshell met coating

Ben jij een liefhebber van outdooractiviteiten en softshell-jassen? Wil je ervoor zorgen dat je tijdens je avonturen beschermd blijft tegen regen en wind? Met de NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun jij je softshell-jas waterdicht maken en genieten van droge en comfortabele outdoorervaringen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Waarom jij je softshell waterdicht moet maken

Het waterdicht maken van je softshell-jas met NC Nano Coating voor Textiel biedt meerdere voordelen:

  • Bescherming tegen regen en wind: De nano coating vormt een waterdichte laag die voorkomt dat regen en wind je jas binnendringen.
  • Comfortabel blijven: Je kunt droog blijven en daardoor warm en comfortabel, zelfs in wisselvallige weersomstandigheden.
  • Langer plezier van je softshell-jas: De coating beschermt de stof van je jas tegen vocht en slijtage, waardoor deze langer meegaat.

Hoe jij je softshell waterdicht maakt met NC Nano coating voor textiel

Waterdicht maken van je softshell met coatingJe kunt je softshell-jas eenvoudig waterdicht maken met NC Nano Coating voor Textiel door de volgende stappen te volgen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je softshell-jas schoon en droog is voordat je begint. Verwijder eventuele vuilresten en laat de jas goed luchten. Reinig het met onze krachtige nanoreiniger, NC Textielreiniger.
  2. Spuit gelijkmatig: Schud de fles met de nano coating goed en spuit het gelijkmatig over het oppervlak van je softshell-jas.
  3. Uitsmeren: Gebruik een schone, niet-pluizende doek om de coating gelijkmatig te verdelen en ervoor te zorgen dat elk deel van de jas bedekt is.
  4. Drogen: Laat je softshell-jas volledig drogen voordat je het draagt, zodat de coating zijn maximale waterdichtheid kan bieden.

Onderhoud en herhaling

Na het waterdicht maken van je softshell-jas met NC Nano Coating, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Als je jas vies wordt, reinig het dan volgens de instructies van de fabrikant. Controleer regelmatig of de waterdichtheid nog intact is. Als je merkt dat je jas water begint door te laten, kun je de coating herhalen om de bescherming te vernieuwen. Zo blijf je warm, droog en beschermd tijdens al je outdooravonturen.

Geniet van droge avonturen

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je met vol vertrouwen de natuur verkennen en outdooractiviteiten ondernemen, wetende dat je softshell-jas waterdicht is. Geen natte kleding meer die je activiteiten verstoort. Waterdicht maken was nog nooit zo eenvoudig. Bescherm jezelf en impregneer je softshell-jas vandaag nog voor droge en comfortabele outdooravonturen!

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.