Witte schoenen schoonmaken

Witte schoenen zijn onmisbaar in elke garderobe. Ze zijn veelzijdig, stijlvol en passen bij bijna elke outfit. Maar na verloop van tijd kunnen witte schoenen vlekken krijgen en er vaal of vuil uitzien. Gelukkig is het mogelijk om je witte schoenen fris te houden als je weet hoe je ze goed schoonmaakt.

Witte schoenen schoonmaken is een fluitje van een cent, met de juiste voorbereiding. We leggen graag uit wat de beste manier is om je witte schoenen schoon te maken.

Nanocoating.nl heeft alles om witte schoenen schoon te maken

Witte schoenen schoonmakenEen goede verzorging van je witte schoenen vergt geduld en toewijding, maar is essentieel als je wilt dat ze er fris blijven uitzien, welke outfit je ook kiest!

Met de juiste combinatie van preventieve onderhoudsmaatregelen zoals het gebruik van waterbestendige sprays en regelmatige reinigingstechnieken zoals zuiveringszout of gespecialiseerde reinigingsmiddelen, moet je in staat zijn om die ongerepte witte schoenen gewoon zo te houden - ongerept! Het kost misschien wat moeite, maar als je deze tips volgt, blijft je geliefde witgoed mooi, wat er ook gebeurt!

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, witte schoenen schoonmaken. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om witte schoenen schoon te maken.

Witte schoenen schoonmaken doe je met deze stappen

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat witte schoenen niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je witte schoenen schoon te maken:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Matras schoonmaken

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.