Zonnebrandvlekken verwijderen

Zonnebrandcrème is essentieel voor een perfecte dag in de zon, maar het kan ook vervelende zonnebrandvlekken op kleding veroorzaken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze vlekken te verwijderen. Zonnebrandvlekken verwijderen is een fluitje van een cent als je de juiste stappen volgt.

Nanocoating.nl heeft alles om zonnebrandvlekken te verwijderen uit je kleding

Zonnebrandvlekken verwijderenTe veel zonnebrandcrème op kleding kan gele of oranje vlekken veroorzaken door het ingrediÍnt avobenzone, dat zich met water of zweet verbindt en roestbruine vlekken veroorzaakt. Verwijder om dit te voorkomen snel het teveel aan zonnebrandcrème zonder de vlek verder in te wrijven. Als een kledingstuk al door zonnebrand is bevlekt, behandel het dan onmiddellijk.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, zonnebrandvlek uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om zonnebrandvlek uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel zonnebrandvlek uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de zonnebrandvlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om zonnebrandvlek uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Vlekken uit bank

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.