Gevel impregneren met Nano Coatings

Het impregneren van gevels met een krachtige nano coating kan de perfecte oplossing zijn voor wie het beu is zijn gevel elk seizoen opnieuw te schilderen en een oplossing wil die langer meegaat en zijn gevel jarenlang mooi houdt. In dit artikel wordt besproken hoe je dit zelf goed kunt doen en waarom het de beste optie is, zodat met kennis van zaken kan worden besloten of het al dan niet de juiste keuze is.

Hierom zou je jouw gevel moeten impregneren met nano coating

Gevel impregneren met Nano CoatingsEen gevel kan worden ge√Įmpregneerd met een krachtig impregneermiddel om hem langdurig te beschermen tegen de elementen, aantasting van het oppervlak door water, sneeuw of ijs te voorkomen, het algemene uiterlijk te verbeteren en hem gemakkelijker te reinigen en te onderhouden te maken.

Bovendien helpt het gebruik van impregnering bij het coaten van je gevel om afval te verminderen en hulpbronnen te besparen, terwijl ook wordt voorkomen dat verontreinigende stoffen in het milieu terechtkomen en ecosystemen beschadigen. Kortom, een impregneermiddel speciaal voor gevels is een kosteneffectieve manier om te zorgen voor jarenlange bescherming en een verbeterde esthetiek.

Nano coating gebruiken voor je gevel

Nu je weet waarom je jouw gevel moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermde gevel.

Gevel en buitenmuren

  1. NC Steenreiniger: Koop onze NC Steenreiniger en maak hiermee je gevel eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor steen, tegel en beton: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor steen, tegel en beton gebruiken om je gevel te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Beton impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
‚úÖ¬†Gratis verzending vanaf ‚ā¨30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.