Glazen douchewand en douchecabine waterafstotend maken

Glazen douchewand en douchecabine waterafstotend makenEen glazen douchewand en douchecabine die waterafstotend is, is essentieel om de duurzaamheid, levensduur en algemene aantrekkingskracht van jouw badkamer te verbeteren. Nanocoating.nl biedt een eenvoudige manier om deze oppervlakken waterafstotend te maken met behulp van nanocoatings. Door het gebruik van onze nanocoating technologie, zal je in staat zijn om jouw douchewand of douchecabine in onberispelijke staat te houden voor langere perioden van tijd, wat kan helpen geld te besparen op de lange termijn door het vermijden van dure reparaties en vervangingen als gevolg van schade veroorzaakt door vocht.

Onze nanocoatings zijn ontworpen om superieure bescherming te bieden tegen water- en kalkschade terwijl het oppervlak toch kan ademen, waardoor het zijn oorspronkelijke uiterlijk en gevoel behoudt. Bovendien creëren onze coatings een gladde afwerking waardoor het oppervlak gemakkelijk schoon te vegen, waardoor maximale hygiëne wordt gegarandeerd en het gemakkelijker dan ooit is om jouw douchewand of -kast er gloedniejouw uit te laten zien.

Nanocoating.nl heeft alles om je glazen douchewand en douchecabine waterafstotend te maken

Jouw glazen douchewand en douchecabine waterafstotend maken is eenvoudig met nanocoating. Eerst moet je de oppervlakken reinigen om al het vuil te verwijderen dat een effectieve toepassing van onze nano coatings kan verhinderen. Dit doe je met onze NC Glasreiniger. Eenmaal schoongemaakt, breng je gewoon onze waterafstotende nano coating aan op het glas in een gelijkmatige laag en laat je het uitharden voor gebruik. Volg de instructies op de fles. Ons assortiment nanocoatings is speciaal ontworpen voor gebruik op glazen oppervlakken en creëert een hydrofobe barriÚre die waterdruppels afstoot en voorkomt dat vloeistoffen zich aan het oppervlak hechten. Dit maakt schoonmaken gemakkelijker en vermindert de onderhoudstijd door kalkaanslag of schimmelgroei in vochtige omgevingen te voorkomen.

Zo maak jij jouw glazen douchewand en douchecabine waterafstotend

Test altijd eerst even de NC Glasreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat de reiniger geen aantasting veroorzaakt. Verwijder zoveel mogelijk van de vuil en kalk eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om jouw glazen douchewand of douchecabine waterafstotend te maken:

  1. De basis principe van het beschermen van glas is door dit eerst goed en diep te reinigen. Het te behandelen glas reinigen met NC Glasreiniger, grondig naspoelen met water en goed drogen. Deze reiniger zorgt voor een diepe reinig, waar 'gewone' reinigers veelal alleen de oppervlakte doen. Bij het aanbrengen van nano coating is reiniging cruciaal. Stap 1 kan daarom ook niet worden overgeslagen voor het beste resultaat.

  2. Breng NC Nano Coating voor Glas aan op een schone niet-pluizende microvezeldoek. Breng met een polijstende beweging aan op het glas en wrijf het in.

  3. Houd rekening met de volgende droging:

    Waterbestendig: ca. 2 uur
    Droog: ca. 4 uur

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Spiegel schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.