Jas Impregneren met Nano Coatings

Om jassen van polyester, dons, leer of softshell die niet waterdicht zijn, extra te beschermen, kan een waterafstotende spray of impregneermiddel worden gebruikt, dat gemakkelijk is aan te brengen en echt werkt. Dit voorkomt lekkage en maakt het product fijner. Ook lopen in de regen kan met dit soort coating worden vergemakkelijkt.

Hierom zou je jouw jas moeten impregneren met nano coating

Jas Impregneren met Nano CoatingsHet waterdicht maken van een jas met een textielimpregneermiddel heeft vier grote voordelen. Te veel geld uitgeven aan het kopen van een nieuwe jas na elke regenbui hoeft niet en dit is waarschijnlijk een goedkoper alternatief. Impregneermiddel is in wezen een soort waterafstotende spray als er nog twijfels zijn over de behandeling van de jas.

Om de conclusie te verduidelijken, moeten deze vier voordelen in aanmerking worden genomen. Ten eerste is waterdichtheid en waterafstotendheid de belangrijkste factor. Ten tweede blijft de jas langer mooi en functioneel. Ten derde kan veel geld worden bespaard door niet telkens een nieuwe jas te hoeven kopen als deze nat is geworden.

Ten slotte is het aanbrengen van producten gemakkelijk zelf te doen, vooral voor leren jassen die eenmaal per jaar met waterafstotende sprays moeten worden behandeld.

Nano coating gebruiken voor je jas

Nu je weet waarom je jouw jas moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermde jas.

Jas stappenplan

  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je jas eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om je jas te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Schoenen en sneakers impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.