Ramen schoonmaken met de beste nanoreiniger voor glas

Ramen schoonmaken met nanoreiniger voor glasHet regelmatig schoonmaken van je ramen is essentieel om een helder, streeploos uitzicht te behouden en te voorkomen dat stof en vuil zich ophopen. Naast het esthetische aspect kan het reinigen van de ramen helpen voorkomen dat er zich vuil ophoopt dat je ruiten kan beschadigen. Door je ramen schoon te houden komt er ook natuurlijk licht in je huis of zelfs op kantoor, wat de stemming en productiviteit kan verbeteren. Het belangrijk dat je jouw ramen regelmatig schoonmaakt - idealiter minstens één keer per maand of twee.

Nanocoating.nl heeft alles om je ramen schoon te maken

Het schoonmaken van je ramen hoeft geen lastige klus te zijn. De meest effectieve manier om ze schoon te maken is met een paar eenvoudige hulpmiddelen: een emmer warm water en onze NC Glasreiniger, een zachte doek of spons, en een trekker voor streeploos drogen. Begin met het afnemen van de kozijnen en dorpels met het water op de doek of spons en gebruik vervolgens de trekker om al het vuil van het glasoppervlak weg te schrobben. Eindig met een droge doek of papieren handdoek om het overtollige vocht weg te vegen. Voor een sprankelend resultaat gebruik je vervolgens onze NC Glasreiniger. Deze nanoreiniger reinigt dieper dan 'gewone' glasreinigers. Na het insprayen tot 5 minuten laten inwerken. Hierna met voldoende water afnemen en drogen maken met een droge doek.

Zo maak jij jouw ramen stralend schoon

Test altijd eerst even de NC Glasreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het raam niet aantast. Test een stukje door het in te sprayen en 5 minuten in te laten trekken. Maak het vervolgens schoon met water en een droge doek. Verwijderen zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je ramen schoon te maken:

  1. Ramen insprayen met de NC Glasreiniger.
  2. Laat het minimaal 5 minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of microvezelspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met voldoende water en een droge microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je ramen met de NC Nano coating voor Glas.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Glazen douchewand waterafstotend maken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.