Sinaasappelsap vlekken verwijderen

Jus d'orange vlekken verwijderenIn deze blog post geven we al onze praktische tips om vervelende jus d'orange vlekken uit je kleding, stoffen meubels en tapijten te verwijderen. Zit je net lekker aan een koud glas jus d'orange mors je per ongeluk op je nette kleding. Niet getreurd, die sinaasappelsap vlekken zijn te verwijderen met de volgende tips.

Nanocoating.nl heeft alles om jus d'orange vlekken te verwijderen uit je kleding

Spoel de stof en laat het kledingstuk vervolgens weken in een lauw sopje om sinaasappelsapvlekken uit kleding te verwijderen. Als dit niet werkt, gebruik dan een schoonmaakmiddel zoals schoonmaakazijn of onze NC Textielreiniger.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, jus d'orange vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om jus d'orange vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel jus d'orange vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de jus d'orange vlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om jus d'orange vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Tentdoek schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.