Tuinkussens Impregneren met Nano Coatings

In deze gids leesĀ je alle voordelen en de producten die nodig zijn om tuinkussens te impregneren en hoeĀ je dat doet. Nu het weer zover is, kunnen de tuinen worden opgeknapt en kan er worden genoten in de wetenschap dat tuinkussens niet telkens als het dreigt te gaan regenen naar binnen hoeven te worden gehaald omdat ze door impregneren waterafstotend zijn gemaakt. Tuinkussens impregneren is een eenvoudige klus.

Nano coating gebruiken voor jeĀ tuinkussens

Tuinkussens impregneren met nano coatingsTuinkussens kunnen schoon worden gehouden en hun levensduur kan aanzienlijk worden verlengd door ze te impregneren met een middel dat een waterafstotende spray is. Door deze bescherming kunnen vloeistoffen zich niet aan de kussens hechten of erin trekken. Als er gemorst wordt, kan dit eenvoudig met een doek of spons worden weggeveegd. Bovendien zien de tuinkussens er zelfs na een jaar gebruik nog zo goed als nieuw uit, omdat het impregneermiddel UV-filters bevat die verkleuring na verloop van tijd voorkomen. Bovendien droogt het middel transparant op of is het al transparant zodat vergeling of verkleuring niet optreedt. Al deze voordelen maken duidelijk waarom het impregneren van tuinkussens te verkiezen is boven het telkens investeren in nieuwe kussens na een regenbui of wijnvlek.

Nano coating gebruiken voor jeĀ tuinkussens

Nu je weet waarom je jouw tuinkussens moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermdeĀ tuinkussens.

Tuinkussens impregneren

  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je tuinkussens eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om je tuinkueens te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.