Bank Impregneren met Nano Coatings

Bij het impregneren van je bank is het belangrijk de juiste coating te kiezen. Een hoogwaardige, duurzame coating helpt je bank te beschermen tegen vuil, morsen en algemene slijtage. Welke impregneer je ook kiest voor je bank, zorg ervoor dat je de specifieke instructies van de fabrikant volgt om er zeker van te zijn dat het impregneermiddel correct wordt aangebracht. Zo beschermt je jouw bank tegen schade en verleng je de levensduur. Overweeg bovendien een vlekwerende beschermer te gebruiken om je bank verder te beschermen tegen morsen en vuil, zoals de rode wijnvlekken. Met het juiste impregneermiddel en vlekkenbescherming kan je jouw bank jarenlang mooi houden.

Hierom zou je jouw bank moeten impregneren met nano coating

Bank impregneren met nano coatingJe bank impregneren is een belangrijke stap in het behoud van de stof en de bescherming tegen slijtage. Door de bank te impregneren, creëer je een barriÚre tussen de bank en mogelijk vuil, gemorste vloeistof en andere potentiële schadebronnen. Een impregneer biedt ook extra bescherming tegen vervaging, vlekken en algemene aantasting door regelmatig gebruik. Bovendien zijn geïmpregneerde stoffen veel gemakkelijker schoon te maken dan niet-geïmpregneerde, omdat de impregnering vuil en vloeistoffen beter buitensluit. Dit betekent dat je minder tijd en energie hoeft te besteden aan het schoonmaken van je bankstel, waardoor je op de lange termijn tijd bespaart! Uiteindelijk zorgt het impregneren van je bankstel ervoor dat hij lang meegaat en er beter uitziet.

Nano coating voor textiel gebruiken voor je bank

Nu je weet waarom je jouw bank moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermde en waterafstotende bank.

  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je bank eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om de bank te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Aanrechtblad impregneren

Terug naar blog

2 reacties

Beste Herman, Bedankt voor je vraag! Voor een lederen bank moet je ook de NC Nano coating voor textiel gebruiken. Veel succes!

Nanocoating.nl

Beste, Geldt dit ook voor een leren bank? Ik lees namelijk alleen textiel en wil even zeker weten of dit ook voor een lederen bank is. Alvast bedankt.

Herman D.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.